Ben je / zijn jullie tevreden?

We doen er alles aan om onze verloskundige zorg zo goed mogelijk in te vullen en uit te dragen en hopen dat jullie hierover tevreden zijn. Mocht je de zorg graag anders zien, geef dit dan altijd aan ons aan. Waar mogelijk passen we onze zorg aan op jullie wensen.

Verloskundigen Viandenstraat Amersfoort

Ben je tevreden?

We vinden het fijn om te merken als onze zorg goed ontvangen wordt; leuk als je dit laat weten, zodat we zo door kunnen gaan!

Weet je dat je op verschillende plekken recensies kan geven over onze zorg?

Google review
•  Zorgkaart Nederland

Daarnaast krijgen al onze cliënten een cliëntenenquete tijdens de kraamperiode toegestuurd. Hier kunnen jullie al jullie op- of aanmerkingen en feedback over onze begeleiding in kwijt.

Heb je een klacht over je verloskundige?

In deze belangrijke en bijzondere periode in je leven is het heel belangrijk dat je je goed voelt bij je verloskundige, zwanger zijn is al spannend genoeg. Daarom doen we er alles aan om jou en kindje goed te begeleiden, maar het kan desondanks voorkomen dat je ergens over twijfelt of ontevreden over bent.

• Bespreek je klacht of twijfels met de verloskundige. We nemen graag de tijd om rustig met je te praten en er op die manier samen aan uit te komen.

• Schakel onze klachtenfunctionaris in

Lukt het niet om er samen met ons uit te komen? Of wil je hulp bij het indienen van een klacht? Dan kun je contact opnemen met de klachtenfunctionaris van het CBKZ (Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg). Dit is een onafhankelijk en onpartijdig persoon die je graag verder ondersteunt en adviseert. Ook bemiddelt de klachtenfunctionaris bij het vinden van een oplossing. Alles wat je de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk.

De externe klachtenfunctionaris van het CBKZ is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag (van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur) via 088-0245123. Je kunt ook een mail sturen naar klachtverloskunde@cbkz.nl

Meer informatie vind je op www.klachtverloskunde.nl

 

Meld je direct aan!

Je kunt je online aanmelden bij Verloskundigen Viandenstraat. 

Aanmelden >>

Heb je vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. Wij proberen je zo goed mogelijk te helpen!

Neem contact met ons op >>

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Bel ons op: (033) 463 40 99

Verloskundigen Viandenstraat
Hendrik van Viandenstraat 8
3817 AB Amersfoort

E: verloskundigen@viandenstraat.nl

Spoedlijn: (06) 5343 3633

Locatie de nieuwe stad
Oude fabriekstraat 4A
3812 NR Amersfoort

Copyright 2024 • Verloskundigen Viandenstraat • Webdesign & realisatie: StylettoDesign