Onze zorg / onze visie

Wil je meer weten over onze zorg en onze visie? Dan ben je op deze pagina op de juiste plek.

Waar staan wij voor?

Stuk voor stuk zijn wij verloskundigen die het vak met heel veel passie en plezier beoefenen. Het begeleiden van een zwangerschap, bevalling en kraamperiode vereist professionaliteit, betrokkenheid, flexibiliteit en vertrouwen.

Deze kwaliteiten vinden wij in en bij elkaar en hopen jullie dan ook op de beste manier voor júllie te kunnen begeleiden. Altijd met oog voor jullie persoonlijke wensen en opvattingen.

Vertrouwen hebben in jezelf en in je verloskundige is van essentieel belang voor een goed verloop en fijne ervaring van je zwangerschap en bevalling.

Omdat wij met meerdere verloskundigen werken, is het erg belangrijk dat wij intensief samenwerken en zo elkaar op de hoogte brengen en houden van alles wat er speelt bij onze cliënten. Wij hebben daarom wekelijks een praktijkoverleg waarin we alle bijzonderheden met elkaar bespreken. Op die manier blijven we allemaal up-to-date en hoef jij je verhaal maar 1 keer te vertellen!

Ook tijdens de dienstoverdrachten bespreken we samen alle cliënten die zijn bevallen, die in het kraambed liggen of bij wie er een complicatie tijdens de zwangerschap is opgetreden.

En dan gaan jullie na de kraamperiode jullie eigen weg, nog steeds als partners, maar nu ook als ouders. Als jullie op dat moment met vertrouwen de toekomst samen met jullie kindje tegemoet gaan, sluiten wij onze zorg met een heel gerust hart af.

Meld je direct aan!

Je kunt je online aanmelden bij Verloskundigen Viandenstraat. 

Aanmelden >>

Heb je vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. Wij proberen je zo goed mogelijk te helpen!

Neem contact met ons op >>

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Bel ons op: (033) 463 40 99

Verloskundigen Viandenstraat
Hendrik van Viandenstraat 8
3817 AB Amersfoort

E: verloskundigen@viandenstraat.nl

Spoedlijn: (06) 5343 3633

Locatie de nieuwe stad
Oude fabriekstraat 4A
3812 NR Amersfoort

Copyright 2024 • Verloskundigen Viandenstraat • Webdesign & realisatie: StylettoDesign