Wie zijn wij?

Wij kunnen ons voorstellen dat jullie graag willen zien door wie jullie geholpen worden bij ons. Daarom stellen wij ons graag aan jullie voor!

 

Verloskundigen Viandenstraat Amersfoort

Winnie van Nimwegen

Verloskundige & echoscopiste

Al 16 jaar mag ik dit zeer bijzondere vak uitoefenen. Geen spreekuur of dienst is hetzelfde en dat is dan ook meteen de grote charme van het beroep van verloskundige. Om mensen 9 maanden te mogen begeleiden op de weg van partners naar ouders, vind ik heel speciaal en nog iedere dag een feestje. In 2014 ben ik bij de Viandenstraat terecht gekomen en het voelde direct als thuiskomen; dit is mijn plek met heel fijne collegae. Samen met mijn lieve vriend Robbert mochten wij in 2016 zelf ons 1e kindje verwelkomen, dochter Olivia. Vervolgens werd in 2018 onze zoon Joep geboren en als kers op onze taart, maakte ons dochtertje Annabelle in 2020 ons gezin compleet. 3 Prachtige kindjes waar ik smoorverliefd op ben. Als ik niet aan het werk ben, breng ik de tijd dan ook het liefste met hen door. Daarnaast beoefen ik yoga en ben ik graag bezig met het (her)inrichten van ons huis en de tuin.

Hanneke den Uijl

Verloskundige & echoscopiste

In 2002 ben ik afgestudeerd als verloskundige. Na ruim 2 jaar waarnemen in verschillende praktijken in het land, ben ik in september 2004 in Amersfoort komen werken en wonen. Het werken als verloskundige doe ik met heel veel plezier. Ik blijf het een voorrecht vinden om getuige te zijn van de zo bijzondere en unieke periode van het krijgen van een kind. Door persoonlijke en optimale zorg te geven aan iedere zwangere (en haar partner), hoop ik dat zij met een goed gevoel terug kunnen kijken op zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Na een aantal jaar basisecho’s gemaakt te hebben, maak ik sinds 2013 ook 20-weken echo’s. Dat beschouw ik als een uitdagende en waardevolle uitbreiding van mijn werkzaamheden. Naast verloskundige ben ik moeder van tweeling Rens en Merel (2014) en in augustus 2018 is onze dochter Annemijn geboren. Mijn vrije tijd breng ik vooral door met mijn vriend Gilbert en onze kinderen. Daarnaast spreek ik graag af met familie en vrienden of ga ik hardlopen.

Philine Ravesloot

Verloskundige / echoscopiste

Na vijf jaar in allerlei plaatsen binnen Nederland gewerkt te hebben als verloskundige en echoscopiste, heb ik in de zomer van 2019 mijn thuis gevonden in de prachtige binnenstad van Amersfoort en werk ik met veel plezier bij Verloskundigen Viandenstraat. Het werk als verloskundige geeft mij heel veel energie; steeds weer nieuwe mensen leren kennen, negen maanden samen optrekken, een vertrouwensband opbouwen en de begeleiding in de voorbereiding op het grote life-event: ouders worden – het is een voorrecht om dit vak te mogen uitoefenen! Het getuige zijn van het wonder van nieuw leven is iedere keer weer bijzonder en ontroerend. 

Mijn vrije tijd breng ik graag door met familie en vrienden. Ik geniet van koken, boeken lezen, reizen en fotograferen

Monique Wijsman

Verloskundige

Tijdens mijn eerdere studie Industrieel Ontwerpen besefte ik me dat ik hier niet mijn werk van wilde gaan maken en besloot ik verloskunde te gaan studeren. Sinds 2018 mag ik dit geweldige beroep uitoefenen. Het contact met cliënten, de afwisseling, het mogen meemaken van enorme levensgebeurtenissen, het zien van nieuw ouderschap, allemaal aspecten waardoor ik weet dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Wanneer ik niet bezig ben met het uitvoeren van dit geweldige vak, ben ik veel bezig met het maken van een geweldig huis. Samen met mijn vriend Bram kocht ik een kluswoning, waar een hoop uren in gaan zitten. Daarnaast vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en hou ik van allerlei buitensporten. Vanaf september 2018 werk ik als waarneemster in het team van verloskundigen Viandenstraat. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Eline Blomberg

Verloskundige

Na een vrij technische studie gevolgd te hebben, waarbij ik sociale aspecten miste, heb ik de switch gemaakt naar verloskunde. Wat ik mooi vind aan dit prachtige vak is het persoonlijke contact en de band die je opbouwt gedurende de zwangerschap. Direct na mijn afstuderen in 2021 mocht ik hier in hartje Amersfoort bij de Viandenstraat aan de slag. Het is ontzettend speciaal om aanstaande ouders te mogen begeleiden tijdens deze bijzondere periode in hun leven, en hen bij te staan bij alles wat komt kijken bij een zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode. Ik vind het belangrijk om zorg op maat te leveren, want elke zwangere vrouw heeft haar eigen vragen en behoeftes. In mijn vrije tijd maak ik graag lange boswandelingen met mijn vriend en onze hond, probeer ik een nieuw baksel uit, of geniet ik van een gezellige borrel met vriendinnen.

Nathalie Segers

Verloskundige

Brabander| Positief | Samenwonend met Max | Thee | Betrokken | IJsland | Organiseren |  Klarinet | Gestudeerd in Maastricht | Hondenmens | Ticket To Ride | IJs | Doorzetter | Tot snel!

Esther Wery en Jolijn Warring zijn onze praktijkassistentes. Zij ondersteunen ons tijdens de spreekuren op maandag t/m vrijdag op de Viandenstraat. Bovendien houden zij telefonisch spreekuur van 8.00 tot 14.00 uur. Als je een medische vraag hebt, zullen zij één van de verloskundigen vragen je terug te bellen.

Esther Wery

Praktijkassistente

Mijn naam is Esther Wery, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Geboren en getogen in Amersfoort. Ik ben vanaf maart 2018 praktijkassistente bij deze fijne praktijk waar betrokkenheid en goede begeleiding hoge prioriteit heeft, en waar ik mij zeer thuis voel. Ik vind het fijn om een bijdrage te leveren aan zo’n bijzondere gebeurtenis, een zwangerschap. Als assistente vind ik het belangrijk dat mensen zich welkom voelen en al hun vragen aan ons kwijt kunnen. Ik heb jaren in de kraamzorg gewerkt en kan zodoende ook veel informatie geven over de bevalling en kraamperiode.

Ik hoop u te zien of te spreken bij ons in de praktijk!

Jolijn Warring

Praktijkassistente

Ik ben Jolijn Warring, moeder van 4 dochters en getrouwd met de liefste. Sinds mijn 17e ben ik al werkzaam in de zorg, eerst als verpleegkundige en later als doktersassistente in het ziekenhuis in Amersfoort.
Ik kan ontzettend genieten van een mooie wandeling, maar liever nog loop ik hard of sport ik in de sportschool, of ben ik met mijn gezin op pad.
Dat ik sinds 1 mei mijn werkplek gevonden heb op deze prachtige verloskundigenpraktijk vind ik geweldig. Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten of te spreken aan de telefoon en op de praktijk.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Bel ons op: (033) 463 40 99

Verloskundigen Viandenstraat
Hendrik van Viandenstraat 8
3817 AB Amersfoort

E: verloskundigen@viandenstraat.nl

Spoedlijn: (06) 5343 3633

Locatie de nieuwe stad
Oude fabriekstraat 4A
3812 NR Amersfoort

Copyright 2022 • Verloskundigen Viandenstraat • Webdesign & realisatie: StylettoDesign