Wie zijn wij?

Wij kunnen ons voorstellen dat jullie graag willen zien door wie jullie geholpen worden bij ons. Daarom stellen wij ons graag aan jullie voor!

 

Verloskundigen Viandenstraat Amersfoort

Winnie van Nimwegen

Verloskundige & echoscopiste

Verloskundige sinds 2003 / samen met Robbert / 1 zoon en 2 dochters / kamperen / maar wel het liefst in de zon / bakken en koken / dansen / creatief / favoriete woorden: knus en gezellig / etentjes in de tuin 

Hanneke den Uijl

Verloskundige & echoscopiste (ook 13 en 20 weken echo’s)

Moeder van 3, verloskundige sinds 2002, betrokken, partner van Gilbert, thee, dol op het vak, zeilen, chocolade, zonnige vakantie’s, Just Dance, familie, harde werker, uit eten gaan, welkom in de praktijk!

Philine Ravesloot

Verloskundige & echoscopiste (ook 13 en 20 weken echo’s)

Opgegroeid in Afrika & Azië | dol op bloemen | zorgzaam | te veel schoenen | reislustig | fotogek | boekenverslinder | muziek | koken & borrelen | getrouwd met Diederick | latte macchiato | betrouwbaar | cabrio

Monique Wijsman

Verloskundige

Tijdens mijn eerdere studie Industrieel Ontwerpen besefte ik me dat ik hier niet mijn werk van wilde gaan maken en besloot ik verloskunde te gaan studeren. Sinds 2018 mag ik dit geweldige beroep uitoefenen. Het contact met cliënten, de afwisseling, het mogen meemaken van enorme levensgebeurtenissen, het zien van nieuw ouderschap, allemaal aspecten waardoor ik weet dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Wanneer ik niet bezig ben met het uitvoeren van dit geweldige vak, ben ik veel bezig met het maken van een geweldig huis. Samen met mijn vriend Bram kocht ik een kluswoning, waar een hoop uren in gaan zitten. Daarnaast vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en hou ik van allerlei buitensporten. Vanaf september 2018 werk ik als waarneemster in het team van verloskundigen Viandenstraat. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Eline Blomberg

Verloskundige

Na een vrij technische studie gevolgd te hebben, waarbij ik sociale aspecten miste, heb ik de switch gemaakt naar verloskunde. Wat ik mooi vind aan dit prachtige vak is het persoonlijke contact en de band die je opbouwt gedurende de zwangerschap. Direct na mijn afstuderen in 2021 mocht ik hier in hartje Amersfoort bij de Viandenstraat aan de slag. Het is ontzettend speciaal om aanstaande ouders te mogen begeleiden tijdens deze bijzondere periode in hun leven, en hen bij te staan bij alles wat komt kijken bij een zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode. Ik vind het belangrijk om zorg op maat te leveren, want elke zwangere vrouw heeft haar eigen vragen en behoeftes. In mijn vrije tijd maak ik graag lange boswandelingen met mijn vriend en onze hond, probeer ik een nieuw baksel uit, of geniet ik van een gezellige borrel met vriendinnen.

Nathalie Segers

Verloskundige

Positief | Verloskundige sinds 2022 | Hondenmens Samenwonend met Max | Thee | IJsland | Fysiologie | Brabander | Ticket to Ride Gestudeerd in Maastricht | Schepijs | Luisterend oor  

Elsbet van Dijk

Verloskundige

Esther Wery en Jolijn Warring zijn onze praktijkassistentes. Zij ondersteunen ons tijdens de spreekuren op maandag t/m vrijdag op de Viandenstraat. Bovendien houden zij telefonisch spreekuur van 8.00 tot 14.00 uur. Als je een medische vraag hebt, zullen zij één van de verloskundigen vragen je terug te bellen.

Esther Wery

Praktijkassistente

Echte “keientrekker” | Erik is mijn maatje en partner | moeder 3 kinderen | dierenliefhebber/hou van eten en koken en gezelligheid | zingen en vakantie | hou van mensen | praktijkassistente en partusassistente 

Jolijn Warring

Praktijkassistente

Ik ben Jolijn Warring, moeder van 4 dochters en getrouwd met de liefste. Sinds mijn 17e ben ik al werkzaam in de zorg, eerst als verpleegkundige en later als doktersassistente in het ziekenhuis in Amersfoort.
Ik kan ontzettend genieten van een mooie wandeling, maar liever nog loop ik hard of sport ik in de sportschool, of ben ik met mijn gezin op pad.
Dat ik sinds 1 mei mijn werkplek gevonden heb op deze prachtige verloskundigenpraktijk vind ik geweldig. Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten of te spreken aan de telefoon en op de praktijk.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Bel ons op: (033) 463 40 99

Verloskundigen Viandenstraat
Hendrik van Viandenstraat 8
3817 AB Amersfoort

E: verloskundigen@viandenstraat.nl

Spoedlijn: (06) 5343 3633

Locatie de nieuwe stad
Oude fabriekstraat 4A
3812 NR Amersfoort

Copyright 2022 • Verloskundigen Viandenstraat • Webdesign & realisatie: StylettoDesign