Wie zijn wij?

Wij kunnen ons voorstellen dat jullie graag willen zien door wie jullie geholpen worden bij ons. Daarom stellen wij ons graag aan jullie voor!

 

Marijke Leijser-Coopman

Verloskundige & echoscopiste

Als verloskundige vind ik het elke keer weer geweldig de aanstaande ouders te begeleiden bij zo’n bijzondere en intieme periode in hun leven. Zelf werk ik sinds 2001 met veel plezier bij de Viandenstraat. Ik ben moeder van 4 kinderen (Bregje, Daan, Dirk en Jaap) die thuis geboren zijn en getrouwd met André. Ik hou verder van (buiten) eten, kamperen in een tent en hardlopen (maar niet te ver!).

Winnie van Nimwegen

Verloskundige & echoscopiste

Al 16 jaar mag ik dit zeer bijzondere vak uitoefenen. Geen spreekuur of dienst is hetzelfde en dat is dan ook meteen de grote charme van het beroep van verloskundige. Om mensen 9 maanden te mogen begeleiden op de weg van partners naar ouders, vind ik heel speciaal en nog iedere dag een feestje. In 2014 ben ik bij de Viandenstraat terecht gekomen en het voelde direct als thuiskomen; dit is mijn plek met heel fijne collegae. Samen met mijn lieve vriend Robbert mochten wij in 2016 zelf ons 1e kindje verwelkomen, dochter Olivia. En in maart 2018 is onze zoon Joep geboren. 2 prachtige kindjes waar ik smoorverliefd op ben. Als ik niet aan het werk ben, breng ik de tijd dan ook het liefste met hen door. Daarnaast beoefen ik yoga en kan ik enorm genieten van het steeds weer herinrichten van ons huis en de tuin.

Hanneke den Uijl

Verloskundige & echoscopiste

In 2002 ben ik afgestudeerd als verloskundige. Na ruim 2 jaar waarnemen in verschillende praktijken in het land, ben ik in september 2004 in Amersfoort komen werken en wonen. Het werken als verloskundige doe ik met heel veel plezier. Ik blijf het een voorrecht vinden om getuige te zijn van de zo bijzondere en unieke periode van het krijgen van een kind. Door persoonlijke en optimale zorg te geven aan iedere zwangere (en haar partner), hoop ik dat zij met een goed gevoel terug kunnen kijken op zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Na een aantal jaar basisecho’s gemaakt te hebben, maak ik sinds 2013 ook 20-weken echo’s. Dat beschouw ik als een uitdagende en waardevolle uitbreiding van mijn werkzaamheden. Naast verloskundige ben ik moeder van tweeling Rens en Merel (2014) en in augustus 2018 is onze dochter Annemijn geboren. Mijn vrije tijd breng ik vooral door met mijn vriend Gilbert en onze kinderen. Daarnaast spreek ik graag af met familie en vrienden of ga ik hardlopen.

Maartje Jansen

Verloskundige & coach

Geen dag is hetzelfde en wat is er mooier en meer bijzonder dan te zien hoe mensen ouders worden. Of nog een tweede, derde, vierde kindje krijgen. Het is iedere keer weer het meest wonderlijke dat er bestaat. Een voorrecht om hierbij te mogen zijn. Of de zwangerschap nu loopt zoals je had verwacht of juist niet, met liefde en ook een beetje humor sta ik je bij gedurende je hele zwangerschap, de bevalling en het kraambed. Mijn naam is Maartje en ik ben naast verloskundige en vriendin, moeder van drie fantastische kinderen, Isabelle 2011, Benjamin 2013 en Philou 2017.

Noortje den Bleker

Verloskundige

Aangenaam! Ik ben Noortje den Bleker. In juli 2018 ben ik afgestudeerd aan de Verloskunde Academie in Amsterdam. Ik ben een betrokken verloskundige met veel vertrouwen in de fysiologie. Met veel enthousiasme wil ik jullie als (aanstaande) ouders begeleiden in een bijzondere periode van het leven, waarbij jullie voor veel keuzes komen te staan. Daarbij vind ik het belangrijk om zorg te geven die bij jullie past en waarbij jullie je prettig voelen. De zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en diversiteit van het vak inspireren mij. Ik zou mijzelf omschrijven als: open, empathisch, betrokken, ruimdenkend, doorzetter, perfectionistisch en heel enthousiast. Naast dit prachtige beroep houd ik ervan om terrasjes te pakken met vrienden en tijd door te brengen met Harm (mijn vriend). Als ontspanning vind ik het heerlijk om te sporten.

Monique Wijsman

Verloskundige

Tijdens mijn eerdere studie Industrieel Ontwerpen besefte ik me dat ik hier niet mijn werk van wilde gaan maken en besloot ik verloskunde te gaan studeren. Sinds dit jaar mag ik dit geweldige beroep uitoefenen. Het contact met cliënten, de afwisseling, het mogen meemaken van enorme levensgebeurtenissen, het zien van nieuw ouderschap, allemaal aspecten waardoor ik weet dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Wanneer ik niet bezig ben met het uitvoeren van dit geweldige vak, ben ik veel bezig met het maken van een geweldig huis. Samen met mijn vriend Bram kocht ik een kluswoning, waar een hoop uren in gaan zitten. Daarnaast vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en hou ik van allerlei buitensporten. Vanaf september 2018 werk ik als waarneemster in het team van verloskundigen Viandenstraat. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Maryse Hazelhoff Roelfzema

Echoscopiste

Ik ben sinds 34 jaar verloskundige in hart en nieren. Daarvoor was ik verpleegkundige en heb ik ook de aantekening kinderverpleegkunde gevolgd in het Emma Kinderziekenhuis te Amsterdam. 
De laatste 15 jaar ben ik me gaan specialiseren in Echoscopie Gynaecologie en Obstetrie. In de praktijk aan de Viandenstraat heb ik daarbij de echoscopische praktijk opgezet. Daarnaast heb ik vele echoscopisten opgeleid. Ook ben ik sinds 2 jaar bestuurslid van de BEN (Beroepsvereniging Echoscopie Nederland). Inmiddels heb ik ongeveer 3600 bevallingen begeleid. Ik vind het begeleiden van elke bevalling nog steeds een bijzonder gebeuren. Ik werk 28 jaar in deze maatschap en ben nu de 2e generatie aan het begeleiden. Dat is heel bijzonder!

Esther Wery en Jolijn Warring zijn onze praktijkassistentes. Zij ondersteunen ons tijdens de spreekuren op maandag t/m vrijdag op de Viandenstraat. Bovendien houden zij telefonisch spreekuur van 8.00 tot 14.00 uur. Als je een medische vraag hebt, zullen zij één van de verloskundigen vragen je terug te bellen.

Esther Wery

Praktijkassistente

Mijn naam is Esther Wery, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Geboren en getogen in Amersfoort. Ik ben vanaf maart 2018 praktijkassistente bij deze fijne praktijk waar betrokkenheid en goede begeleiding hoge prioriteit heeft, en waar ik mij zeer thuis voel. Ik vind het fijn om een bijdrage te leveren aan zo’n bijzondere gebeurtenis, een zwangerschap. Als assistente vind ik het belangrijk dat mensen zich welkom voelen en al hun vragen aan ons kwijt kunnen. Ik heb jaren in de kraamzorg gewerkt en kan zodoende ook veel informatie geven over de bevalling en kraamperiode.

Ik hoop u te zien of te spreken bij ons in de praktijk!

Jolijn Warring

Praktijkassistente

Ik ben Jolijn Warring, moeder van 4 dochters en getrouwd met de liefste. Sinds mijn 17e ben ik al werkzaam in de zorg, eerst als verpleegkundige en later als doktersassistente in het ziekenhuis in Amersfoort.
Ik kan ontzettend genieten van een mooie wandeling, maar liever nog loop ik hard of sport ik in de sportschool, of ben ik met mijn gezin op pad.
Dat ik sinds 1 mei mijn werkplek gevonden heb op deze prachtige verloskundigenpraktijk vind ik geweldig. Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten of te spreken aan de telefoon en op de praktijk.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Bel ons op: (033) 463 40 99

Verloskundigen Viandenstraat
Hendrik van Viandenstraat 8
3817 AB Amersfoort

E: verloskundigen@viandenstraat.nl

Spoedlijn: (06) 5343 3633

Copyright 2019 • Verloskundigen Viandenstraat • Webdesign & realisatie: StylettoDesign