Kinderwensspreekuur

Als je zwanger wilt worden en het lijkt je fijn om daar met ons over te praten, dan kun je langskomen op het kinderwensspreekuur. Om een afspraak te maken, kun je ons bellen of mailen.

Verloskundigen Viandenstraat Amersfoort

Risico’s verkleinen en adviezen

We vinden het fijn als jij en je partner van tevoren de Zwangerwijzer invullen. De ingevulde vragenlijst kun je naar ons mailen of een uitdraai ervan opsturen naar de praktijk.

Tijdens het spreekuur kijkt de verloskundige dan samen met jullie hoe eventuele risico’s kunnen worden verkleind of verholpen om de kans te vergroten dat je (gezond) zwanger wordt.

Daarnaast krijg je adviezen over het stoppen met voorbehoedsmiddelen en informatie over de menstruatiecyclus en vruchtbaarheid.
Verder wordt jullie medische geschiedenis besproken. Als iemand in jullie familie een erfelijke aandoening heeft, kan de verloskundige uitzoeken wat de kans is dat jullie toekomstige kindje die aandoening ook krijgt.

Vergoeding

Het is verstandig om van tevoren bij je zorgverzekeraar na te vragen of een bezoek aan het kinderwensspreekuur binnen je verzekering valt. Bij sommige verzekeringen wordt dit spreekuur helaas niet of gedeeltelijk vergoed.

Zwangerwijzer

Via de website www.zwangerwijzer.nl kun je allerlei persoonlijke adviezen krijgen om gezond te leven. Bovendien kun je nagaan of er voor jou en je partner specifieke risico’s zijn met betrekking tot een zwangerschap.

 

Meld je direct aan!

Je kunt je online aanmelden bij Verloskundigen Viandenstraat. 

Aanmelden >>

Heb je vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. Wij proberen je zo goed mogelijk te helpen!

Neem contact met ons op >>

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Bel ons op: (033) 463 40 99

Verloskundigen Viandenstraat
Hendrik van Viandenstraat 8
3817 AB Amersfoort

E: verloskundigen@viandenstraat.nl

Spoedlijn: (06) 5343 3633

Locatie de nieuwe stad
Oude fabriekstraat 4A
3812 NR Amersfoort

Copyright 2024 • Verloskundigen Viandenstraat • Webdesign & realisatie: StylettoDesign