Welkom bij

Verloskundigen Viandenstraat

Zwanger zijn is een heel bijzondere, intense en spannende tijd, waarbij wij jullie graag ondersteunen en begeleiden; op weg naar een gezonde en veilige bevalling met alle ruimte voor jullie persoonlijke wensen.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00u tot 14:00u.

Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap.

Wij staan voor jou klaar van begin tot eind!

Met passie en plezier

Stuk voor stuk zijn wij verloskundigen die het vak met heel veel passie en plezier beoefenen. Het begeleiden van een zwangerschap, bevalling en kraamperiode vereist professionaliteit, betrokkenheid, flexibiliteit en vertrouwen.

Deze kwaliteiten vinden wij in en bij elkaar en hopen jullie dan ook op de beste manier voor júllie te kunnen begeleiden. Altijd met oog voor jullie persoonlijke wensen en opvattingen.

Contact

Voor al je vragen en het maken of verzetten van afspraken zijn wij telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00-14.00 uur op nummer 033-4634099. Indien je ongerust bent of met spoed een vraag hebt, kun je ons 24/7 bereiken op 06-53433633

Laatste nieuws

Voorlichtingsfilmpje over bevallen in het Meander Medisch Centrum

Omdat op dit moment, ivm de corona maatregelen, de voorlichtingsavonden niet doorgaan, is er een informatieve film gemaakt door het ziekenhuis. Zo krijgen jullie toch een kijkje in hoe de gang van zaken is op de afdeling moeder en kind.
https://youtu.be/hlFvlUYtiM4

Meditatie-oefening
Een fijne meditatie-oefening om een stukje rust te vinden in deze hectische en onrustige tijd: https://youtu.be/2lYvqKaqWdU.

Het Corona virus (COVID-19)
De ingrijpende maatregelen die getroffen zijn in Nederland om het corona virus een halt toe te roepen zijn niemand ontgaan. Ook in de geboortezorg en dus in onze verloskundigenpraktijk zijn deze maatregelen inmiddels doorgevoerd. We lichten alle zwangeren en partners hierover in via de mail en tevens telefonisch. Daarnaast geven we via social media continu updates over de zorg, zowel in onze eigen praktijk als in de ziekenhuizen. We begrijpen heel goed dat er vragen en zorgen leven bij jullie en willen jullie dan ook op het hart drukken om altijd te bellen of te mailen hierover, zodat we e.e.a. kunnen uitleggen.
Waar een zwangerschap meestal een heel bijzondere en verwachtingsvolle periode is, is dat nu wellicht ook een onzekere tijd geworden. Maar van onze kant zullen wij er alles aan doen om jullie te blijven begeleiden op een fijne en hopelijk geruststellende wijze.
Wij plaatsen vanaf nu ook spiraaltjes!

Monique en Winnie houden vanaf nu anticonceptiespreekuur en zij plaatsen spiraaltjes. Mocht je graag advies willen over welke vorm van anticonceptie bij jou past, bel dan met de assistente. Die zal er voor zorgen dat één van hen contact met je opneemt. De afspraak voor het plaatsen van een spiraaltje duurt ongeveer een half uur. We nemen de tijd om alles goed uit te leggen en na het plaatsen zullen we  een echo maken om te kijken of het spiraaltje goed in je baarmoeder zit. Mocht dat niet direct mogelijk zijn, dan maken we een afspraak voor een controle-echo.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Bel ons op: (033) 463 40 99

Verloskundigen Viandenstraat
Hendrik van Viandenstraat 8
3817 AB Amersfoort

E: verloskundigen@viandenstraat.nl

Spoedlijn: (06) 5343 3633

Locatie de nieuwe stad
Oude fabriekstraat 4A
3812 NR Amersfoort

Copyright 2024 • Verloskundigen Viandenstraat • Webdesign & realisatie: StylettoDesign